ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                Το project4art.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα για την γυναίκα, τον άντρα και το σπίτι. Έχει έδρα στον Ορχομενό Βοιωτίας και τηλέφωνο επικοινωνίας το 22610 34950. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.project4art.com, συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

ΓΕΝΙΚΑ
                Το project4art.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Το www.project4art αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
                Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών του site που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στο project4art.gr. Η εμφάνιση των τελευταίων στο διαδικτυακό τόπο ή τρίτων συμβεβλημένων με αυτόν μερών δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, διατίθενται δε σε επισκέπτες του site μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορική)

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ
                Οι εν λόγω Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης καθώς και η χρήση αυτής της ιστοσελίδας θα διέπονται από τους νόμους της Ελλάδος. Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφορά που σχετίζεται με την παρούσα ιστοσελίδα και τα Δικαστήρια της Λιβαδειάς.

ΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
                Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείται απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Το project4art.gr δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας. Ταυτόχρονα δε φέρει καμία ευθύνη για περαιτέρω ζημιές που προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το project4art.com, ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το project4art.com καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιά ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του site. Στα πλαίσια καλής πίστεως και για την δική σας προστασία, σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή τιμή σε σχέση με την αγοραστική του αξία, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το τμήμα πωλήσεων στο 22610 34950 ή με email στο info@project4art.com.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΓΕΝΙΚΑ
                Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και εκτελούνται οι αποστολές των παραγγελιών καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακή και αργιών μεταξύ 9:00 και 13:00.
                Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

ΤΙΜΕΣ
                Οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και το ΦΠΑ. Το project4art.com διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ/ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
                Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το project4art.com μέσω email ή/και με τηλέφωνο την επιβεβαίωση και τον αριθμό της παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
                Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές. Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί και κάτι τέτοιο θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας, πριν την ολοκλήρωση αυτής, και να επιλέξει άλλα προϊόντα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
                Για οποιαδήποτε καθυστέρηση που μπορεί να οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (όπως συνθήκες, έλλειψη στοκ προμηθευτή, τελωνείο κα) όπως και σε τυχών προβλήματα ή υπαιτιότητα της εταιρείας μεταφορών, η εταιρεία (project4art.com) απαλλάσσεται των ευθυνών της και οφείλει άμεσα να ενημερώσει άμεσα τον πελάτη (εντός 2 εργάσιμων ημερών).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
                Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του τηλεφωνικώς ή ηλεκτρονικά. Η εταιρεία συνεργάζεται με υπηρεσίες μεταφορέων προκειμένου να εξασφαλίσει την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τους πελάτες. Η εταιρεία μας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του λογικού χρόνου.
                Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά, ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται για το ακριβές κόστος της παραγγελίας του. Το κόστος αντικαταβολής ορίζεται από την εταιρία σταθερά στην τιμή των 3 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανεξαρτήτου βάρους και όγκου και αφορά αποστολές προϊόντων σε όλη την ελληνική επικράτεια, περιλαμβανομένων των δυσπρόσιτων περιοχών και των νησιών.
                Η αντικαταβολή δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα και γενικά για προϊόντα τα οποία παραδίδονται μέσω μεταφορικής εταιρίας. Ο πελάτης μπορεί σε κάθε περίπτωση να ενημερώνεται εάν το προϊόν που επιθυμεί υποστηρίζει τη δυνατότητα αντικαταβολής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν σας από την έδρα της εταιρίας μας, χρεώνεστε μόνον το κόστος του προϊόντος σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Ακόμη και αν ένα προϊόν εμφανίζεται ως διαθέσιμο, ο πελάτης υποχρεούται να έρχεται σε τηλεφωνική επαφή με την εταιρία μας, πριν από την παραλαβή του προϊόντος του από την έδρα μας, καθώς οι διαθεσιμότητες μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
                Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμη το προϊόν, μπορείτε να καλέσετε το 22610 34950 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
                Υπαναχώρηση, ακύρωση παραγγελία και επιστροφές προϊόντων:
1. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς και επιστροφής προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε μαζί με τα νόμιμα παραστατικά (δελτίο αποστολής ή τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικής πώλησης) και τη συσκευασία που συνόδευαν το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Είδη ελαττωματικά ή διαφορετικά από την παραγγελία σας θα επιστρέφονται με δική μας επιβάρυνση.
2. Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, ακύρωσης παραγγελιών ή από μέρους σας άρνησης παραλαβής του προϊόντος από την ταχυμεταφορική εταιρία, υποχρεούστε – για φορολογικούς λόγους – να μας γνωστοποιήσετε μέσω υπεύθυνης δήλωσης του ν. 1599/1986 τους λόγους επιστροφής ή ακύρωσης ή άρνησής σας.
                Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων λόγω μη διαθεσιμότητας του προϊόντος αυτή μπορεί να γίνει μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
                Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία και έχει αποσταλεί το προϊόν και επιθυμείτε την επιστροφή του τότε επικοινωνήστε μαζί μας την ίδια ημέρα και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Η διεύθυνσης της εταιρίας θα αποφασίσει εάν γίνει αποδεκτή η ακύρωσή της. Επιστροφή χρημάτων μπορεί αν πραγματοποιηθεί μόνο για προϊόντα τα οποία επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση, και με δεδομένο ότι δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία καθώς και ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.